Keni nevojë për një kuotë?

Ne do t'i përgjigjemi kërkesës tuaj brenda 1 dite pune.Nëse keni një kërkesë urgjente, ju lutemi na telefononi në 86-15916883912.Faleminderit për mundësinë për të cituar.

Të kërkojë një kuotë

Produktet e veçuara

Ne kemi 162 komplete të pajisjeve të prodhimit, shumica e të cilave janë të importuara nga Gjermania dhe Japonia.Linjat e prodhimit përfshijnë formimin, derdhjen, derdhjen me injeksion, nxjerrjen, sinterimin, përpunimin CNC, puching, etj. Gama e prodhimit të vulave është 0,2 mm-5000 mm, me një prodhim ditor prej 127,000 copë ose më shumë.

shikoni më shumë

Projektet e fundit

 • Ne kemi teknologji më të mirë
  zyrë

  Ne kemi teknologji më të mirë

  DLSEALS fokusohet në nevojat e klientëve dhe është një partner dhe furnizues i besueshëm për klientët në më shumë se 110 vende në mbarë botën, duke i ndihmuar ata të zgjidhin problemet e furnizimit dhe ato teknike.
  Mëso më shumë
 • Ne kemi shumë partnerë në mbarë botën
  zyrë

  Ne kemi shumë partnerë në mbarë botën

  Ne kemi qendrën tonë teknike dhe pajisjet e testimit, një laborator gjithëpërfshirës që integron zhvillimin, prodhimin dhe testimin e produktit;me testet e formulimit të materialit, testet e testimit fizik, testet kimike, proceset e prodhimit pilot dhe laboratorët e testimit të produktit.
  Mëso më shumë
 • Mori patenta të shumta
  zyrë

  Mori patenta të shumta

  Standardet tona të prodhimit dëshmohen nga certifikatat që kemi marrë ndër vite.Përveç SGS, ROHS, REACH, FDA, UL, TUV, CE dhe shumë të tjerë, DLSEALS ka certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO 9001:2015.
  Mëso më shumë
 • 120000+ Specifikimet e sasisë së produktit

  120000+

  Specifikimet e sasisë së produktit
 • 1500+ Formulimi i materialit

  1500+

  Formulimi i materialit
 • 6000+ Klienti i transaksionit

  6000+

  Klienti i transaksionit
 • 0,5 deri në 2500 mm Gama e diametrit të produktit

  0,5 deri në 2500 mm

  Gama e diametrit të produktit

Lajmet e fundit

 • Simptomat e dështimit të vulës hidraulike dhe metodat e parandalimit: Një udhëzues gjithëpërfshirës

  Simptomat e mosfunksionimit të vulës hidraulike dhe p...

  16 tetor 23
  Mbylljet hidraulike luajnë një rol vendimtar në sigurimin e mbylljes efektive dhe parandalimin e rrjedhjes së lëngjeve në sistemet hidraulike.Megjithatë, si çdo komponent, vulat mund të pësojnë dështim me kalimin e kohës.Ky artikul...
 • Lloje dhe aplikime të ndryshme të vulave të pluhurit

  Lloje dhe aplikime të ndryshme të pluhurit ...

  11 tetor, 23
  Mbulesat e pluhurit janë komponentë thelbësorë në industri të ndryshme për të mbrojtur makineritë nga pluhuri, papastërtitë dhe ndotësit.Kuptimi i llojeve të ndryshme të vulave të pluhurit dhe aplikimet e tyre është thelbësor për...
 • Grumbullim vaji i shkallës së ushqimit me rezistencë ndaj temperaturës së lartë

  Rezistenca ndaj temperaturës së lartë e bërë me porosi f...

  29 qershor 23
  Grumbullimi i vajit të skeletit në përgjithësi përbëhet nga tre pjesë: një skelet përforcimi i vulës së vajit dhe një sustë spirale vetë-shtrënguese.NBR është një nga gomat më të përdorura...
ne jemi DLSEALS

Përkushtuar për ofrimin e zgjidhjeve të zhvillimit dhe prodhimit të vulave me një ndalesë për klientët në mbarë botën.

Të kërkojë një kuotë